Over Ons

Travis Koningsbrugge

Eigenaar Diamond Lenses

Wij zijn de specialist in kleurlenzen op sterkte. In onze webshop vindt u verschillende kleuren en verschillende sterktes, zo heeft u genoeg keuze om het perfecte paar lenzen te vinden. Ook hebben we lenzen zonder sterkte!

Waarom zou je bij Diamond Lenses je lenzen bestellen?
Dit bedrijf heeft zijn ogen geworpen op een aantal punten die u zullen aantrekken, zoals het feit dat de lenzen van ons bedrijf geen zichtbare print bevatten in tegendeel tot andere merken!! hierdoor krijg je dus een natuurlijkere look!!

Zijn de lenzen veilig?
Ja zeker! Onze lenzen zijn CE gekeurd en veilig voor de ogen!
Ook is het handig om te weten dat onze producten dunner zijn dan de lenzen van andere merken waardoor de ogen beter kunnen ademen, minder snel geïrriteerd raken en uiteraard uw geld waard zijn!

 

HD View

Diamond Lenses heeft zoals u het misschien al wist lenzen op sterkte. U zult merken dat onze lenzen zeer hoge beeld revolutie heeft. Alles is haarscherp kwa zicht en de lenzen zitten zeer comfortabel dus je merkt haast niet dat je ze in hebt.

Kort samengevat… voor maar liefst omgerekend €3 p/m heb je geweldige jaarlenzen van hoge kwaliteit!

Heeft u twee afwijkende sterktes? Laat het ons dan weten via info@diamond-lenses.com of stuur een whatsapp naar: 0647022225

Verkrijgbaar in meerdere kleuren en meerdere sterktes!!

Dit vonden onze klanten

"De lenzen waren zeer goed. geen last van me vrij gevoelige ogen en super natuurlijk. je ziet niet dat het lenzen zijn zoals je bij vele merken wel een hele print in je oog ziet."
JO-ANNE DOERGA
"I have try this lenses. Im sooo happy with the diamond lenses. Looks so natural. They are so beautiful. And a very good price and good quality."
@VJOSAKABA
"Ik wilde vroeger als klein kind altijd al groene ogen. Dat kleur lenzen bestonden dat wist ik. Maar ik dacht altijd dat je alleen kleur lenzen in kon hebben als je ogen goed zijn. En mijn ogen zijn -2,5. Ik ben blij dat ik nu groene ogen heb zoals ik vroeger altijd al wilde."
NIGEL BELLO
"Voor het eerst kleurlenzen op sterkte besteld. Door me vrij slechte ogen -5 twijfelde ik het om te proberen. Toch uiteindelijk besteld en zie heel goed door de lenzen en ze staan me ook heel mooi. Komt heel natuurlijk over met mijn eigen oogkleur."
RAVEENA
Winkelwagen