Over ons

Hier vindt u wat informatie over onze webshop.

De beste kwaliteit voor een goede prijs

Wij zijn de specialist in kleurlenzen op sterkte. In onze webshop vindt u verschillende kleuren en verschillende sterktes, zo heeft u genoeg keuze om het perfecte paar lenzen te vinden. Ook hebben we lenzen zonder sterkte!

 

Waarom zou je bij Diamond Lenses je lenzen bestellen?
Dit bedrijf heeft zijn ogen geworpen op een aantal punten die u zullen aantrekken, zoals het feit dat de lenzen van ons bedrijf geen zichtbare print bevatten in tegendeel tot andere merken!! hierdoor krijg je dus een natuurlijkere look!!

Zijn de lenzen veilig?
Ja zeker! Onze lenzen zijn CE gekeurd en veilig voor de ogen!
Ook is het handig om te weten dat onze producten dunner zijn dan de lenzen van andere merken waardoor de ogen beter kunnen ademen, minder snel geïrriteerd raken en uiteraard uw geld waard zijn!

HD View

Diamond Lenses heeft zoals u het misschien al wist lenzen op sterkte. U zult merken dat onze lenzen zeer hoge beeld revolutie heeft. Alles is haarscherp kwa zicht en de lenzen zitten zeer comfortabel dus je merkt haast niet dat je ze in hebt.

Kort samengevat… voor maar liefst omgerekend €3 p/m heb je geweldige jaarlenzen van hoge kwaliteit!

Heeft u twee afwijkende sterktes? Laat het ons dan weten via info@diamond-lenses.com of stuur een whatsapp naar: 0647022225

Verkrijgbaar in meerdere kleuren en meerdere sterktes!!